Mijn ervaring

Mijn eerste contact met "Het Basis Inkomen"

Enkele maanden geleden (augustus 2017) ben ik, op uitnodiging van een zeer goede vriend, Bernard, naar een gezellig zakelijk onderonsje  geweest. Een man kwam er spreken over “HET BASIS INKOMEN”. Hoe kan je een verdienste van enkele duizenden euro’s per maand genereren ? Dat kan toch niet dacht ik. Het leek mij op het eerste zicht ook niet logisch en eerlijk gezegd was ik zeer sceptisch

Waarom ik dan toch ingestapt ben ?

Toen de spreker afscheid had genomen zei ik tegen Bernard : “dit is toch een fabeltje, dit kan toch niet!” Bernard verzekerde mij dat het allemaal wel degelijk zeer realistisch was. Er werd duidelijk bijgezegd dat dit al 2 jaar loopt en er nog nooit een probleem was, elke week wordt het bedrag op zijn (nu ook op mijn) bankrekening gestort. Er wordt wel op gewezen dat het wettelijk verplicht is om te vermelden dat inkomsten uit het verleden geen garantie vormen voor de toekomst, maar dat is overal zo en volkomen normaal.

Ik ben al 30 jaar bevriend met mijn gastheer en we doen al jaren zaken met elkaar. Nog nooit ben ik bedrogen uitgekomen wanneer Bernard mij een zakendeal voorstelde. Daarom heb ik ingetekend, eerder om Bernard een plezier te doen dan om het feit dat ik in het project geloofde. 

Toen startte ik mijn research!

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en ben de zaak gaan ontleden en bestuderen.  

Woonde tal van vergaderingen en seminaries bij. Ontmoette andere participanten die mij alles in detail uitlegden.  Zocht naar dat ene detail dat mijn overtuiging kon bevestigen dat het project niet haalbaar was.

Tevergeefs echter, hoe meer ik analyseerde, hoe sterker het verhaal eruit kwam en hoe meer ik begon in te zien dat dit hier om een ongelooflijk goed product ging.

Perfect legaal. Werkt met de allerlaatste TOP software. Iets wat alle banken vandaag zelf dagelijks gebruiken en miljarden winsten mee boeken. Kijk maar naar het resultaat van uw eigen bank.  Maar uw bank zal u niet vertellen hoe ze aan die winsten komen.  Uw bank of andere banken gaan niemand helpen, ze helpen uitsluitend zichzelf.

Zes maanden later ....

Ondertussen, zes maanden later doe ik volop mee. Promoot zelfs het project want het werkt echt. Haal er inkomsten uit. Weet nu ongeveer alles over “het basisinkomen” en kan maar één ding adviseren : 

Ik ben dus van een “non-believer” naar een “believer” veranderd en heb me dat nog geen seconde beklaagd, integendeel.

Ik begrijp nu waarom er geen reclame voor gemaakt wordt.  “Simpelweg omdat het ook niet nodig is.”   Je gaat het zelfs leuk vinden om te doen en de verdiensten zijn méér dan de moeite waard. Het is bijna ongelooflijk, maar wel degelijk realiteit. Er is geen dure reclame kost nodig om dit product bekend te maken, deze manier volstaat!

Dit is de realiteit, ongewoon ? Zeker! Onmogelijk ? helemaal niet, ik ben het levende bewijs dat het werkt en met mij vele mensen die hetzelfde ervaren.

Misschien toch de moeite doen om eventjes te luisteren.  U beslist dan nog wat u wil.  

We zijn van nature achterdochtig en zoeken een reden om nieuwe en ongekende zaken op een veilige afstand te houden. 

We duwen nieuwe revolutionaire ideeën van ons weg omdat we ze niet vertrouwen. Maar van één ding ben ik overtuigd, het bedrijf is gebouwd op een stevige fundering. Door hun kennis en doeltreffendheid kunnen u en ik de wereld  en onze onmiddellijke omgeving positief veranderen. 

 Klik op onderstaande groene balk voor meer info