Mijn ervaring

Mijn eerste contact met "Het Basis Inkomen"

Enkele maanden geleden ben ik, op uitnodiging van een zeer goede vriend, Bernard, naar een gezellig zakelijk onderonsje  geweest. Een man kwam er spreken over “HET BASIS INKOMEN”. Hoe kan je een verdienste van gemiddeld 3% per maand genereren? Met de aankoop van een licentie van een software programma! Dat kan toch niet dacht ik.  Het leek mij op het eerste zicht ook niet logisch en eerlijk gezegd was ik zeer sceptisch.

Waarom ik dan toch ingestapt ben ?

Toen de spreker afscheid had genomen zei ik tegen Bernard : “dit is toch een fabeltje, dit kan toch niet !” Bernard verzekerde mij dat het allemaal wel degelijk zeer realistisch was en dat je kapitaal effectief een commissie van gemiddeld 3% per maand verdient door gebruik te maken van de E.A.

Ik ben al 30 jaar bevriend met mijn gastheer en we doen al jaren zaken met elkaar. Nog nooit ben ik bedrogen uitgekomen wanneer Bernard mij een zakendeal voorstelde. Daarom heb ik ingetekend, eerder om Bernard een plezier te doen dan om het feit dat ik in het project geloofde. 

Toen startte ik mijn research !

Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en ben de zaak gaan ontleden en bestuderen.  

Woonde tal van vergaderingen en seminaries bij. Ontmoette andere participanten die mij alles in detail uitlegden.  Zocht naar dat ene detail dat mijn overtuiging kon bevestigen dat het project niet haalbaar was.

Tevergeefs echter, hoe meer ik analyseerde, hoe sterker het verhaal eruit kwam en hoe meer ik begon in te zien dat dit hier om een ongelooflijk goed product ging.  Iets met een filosofie, een fantastisch goed programma en een zeer sterk verhaal waar geen fouten in te vinden zijn

Zeven maanden later ....

Ondertussen, zeven maanden later  doe ik meer dan volop mee,  Promoot zelfs het project want het werkt echt. Weet nu ongeveer alles over “het basisinkomen” en kan maar één ding adviseren : 

Ik ben dus van een “non-believer” naar een “believer” veranderd en heb me dat nog geen seconde beklaagd, integendeel.

20 maart 2018.

Ik begrijp nu waarom er geen reclame voor gemaakt wordt.  “Simpelweg omdat het ook niet nodig is.”  Eenmaal je het systeem onder de knie hebt, werkt het vanzelf.  Je gaat het zelfs leuk vinden om te doen en de verdiensten zijn absoluut de moeite waard.  Er is geen dure reclame kost nodig om dit product bekend te maken, deze manier volstaat!

Dit is de realiteit, ongewoon? Zeker! Onmogelijk? helemaal niet, ik ben het levende bewijs dat het werkt en met mij vele mensen die ook het systeem toepassen.

Misschien toch de moeite doen om eventjes te luisteren.  U beslist dan nog wat u wil.  

We zijn van nature achterdochtig en zoeken een reden om nieuwe en ongekende zaken op een veilige afstand te houden. 

We duwen nieuwe revolutionaire ideeën van ons weg omdat we ze niet vertrouwen. Maar van één ding ben ik overtuigd, het software programma, de E.A. is gebouwd op een stevige fundering.  Het zal nog verder ontwikkelen om een nog betere toekomst te verzekeren aan de deelnemers. En een stevige verdienste natuurlijk !!

De huidige verdiensten  zijn nu gemiddeld 3,2% per maand dat is het resultaat van de laatste 2 jaar. Deze resultaten kunnen uiteraard duidelijk aangetoond worden. (De wet verplicht ons om volgende bericht op onze site te plaatsen: resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor toekomstige verdiensten)

 Klik op onderstaande groene balk voor meer info